Hetedhét kaland - cikkek

Vigyél Haza Alapítvány

Az alapítvány tíz éve dolgozik az Illatos úti, árva és sérült kutyák gyógyításáért, örökbefogadási esélyeinek növeléséért, gazdához juttatásáért.
 

A kuratórium tagjai és valamennyi önkéntesünk, munkájukat kizárólag elkötelezettségből, az állatok iránt érzett szeretetből, szabadidejében végzik. Tevékenységüket, gazdálkodásukat az Alapítvány Felügyelőbizottsága ellenőrzi.

Önkénteseik ismereteik, lehetőségeik és képességeik szerint végzik szerteágazó és komoly munkájukat.

Alapító: Óvári András, infokommunikációs szakember. Hite szerint az állatok elkötelezett szeretete mellett az emberek szeretete, a vezetési ismeretek, szervezőkészség és kreativitás együttesen sikeres munkát: számtalan árva és sérült kutya megmentését teszi lehetővé.

Weboldaluk: https://vigyelhaza.hu/

Örökbefogadás menete: https://vigyelhaza.hu/igy-fogadhatsz-orokbe/

1. Pityke:
• Pityke másfél éves pumi keverék fiú.
• Pesten kószált és a XVII. önkormányzat kenneléből vette gondozásába alapítványunk. A kicsit félénk, de barátságos kutyus, akit hamarosan kozmetika vár, és akkor megismerhetjük igazi „arcát”.
• Oltva, ivartalanítva, egészségesen adjuk örökbe annak, aki lakásban, vagy kertes házban, de szabad lakásba járással fogadná örökbe őt. https://vigyelhaza.hu/pityke/

2. Kincsem:
• Az Illatos úti gyepmesteri telepről mentettük Kincsemet, az egyéves kislányt és 9 kölykét. A kiskutyák már felcseperedtek, így már Kincsemnek is gazdit keresünk.
• Kincsem közepesnél kisebb méretű (mint egy nagyobb tacskó) kicsit bátortalan, de barátkozó kiskutya.
• Oltva, ivartalanítva, féregtelenítve, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe. https://vigyelhaza.hu/kincsem/

3. Bubu:
• Bubu, a négyéves kistestű, pumi-keverék kisfiú 2018 augusztus elején került alapítványunkhoz, elgázoltan az Illatos útról.
• A fej -és mellső láb traumával érkezett kutyusnál törést nem állapítottak meg. Zúzódásai maradéktalanul gyógyultak, de két alsó, első fogát el kellett távolíttatnunk, mert a gázoláskor eltörtek és fájdalmat okoztak neki.
• Most már gyógyultan várja új gazdiját ez a kedves, barátkozó kiskutya. Oltva, ivartalanítva, negatív szívférgesség teszttel, mikrochippel keresi a számára igazit. https://vigyelhaza.hu/bubu-2/

Videó ajánló

Olvasson tovább