Jó ebédhez szól a nóta - 9. hét

A február 25. és március 3. közötti adások tartalmából.
 

A Jó ebédhez szól a nóta…c. műsorunk 12.30-tól 14.00 óráig tart minden hétköznap.
Ugyanezen műsorfolyam hétvégi címe: Asztali.

Február 25-én, hétfőn adásunk első felében Pécsi Kiss Ágnes és Győri Szabó József nótázik, Magyari Imre és zenekara muzsikál és kíséri a művészeket. 13 órától Kállai Kiss Ernő prímás és a Kossuth díjas Kállai Kiss Ernő klarinétozik. A teljesség igénye nélkül Szántai Ildikó. Szentendrei Klára Csanádi György és Bokor János is énekel.

Február 26-án a déli krónika után ifj. Sánta Ferenc és zenekara nyitja meg és Erdélyországról szóló dalokat hallanak, ha velünk tartanak. 13 órától Jáger Balázs gordonkázik Begányi Ferenc, Pitti Katalin, Solti Károly, Vörös Sári énekel.

Február 27-én, kedden Bobe Gáspár Ernő és cigányzenekara Világhy Erzsébet, Utry Anna, Bokor János és Barabás Sándor is nótázik.

Február 28-án, csütörtökön a magyar nóta és a cigánynóta éneklés nagyágyúi közül Gaál Gabriella, Madarász Katalin és Gaál Gabriella énekel.

Március 1-én, pénteken a meteorológiai tavasz első napján magyar nóta előadók felvételeiből válogatunk.

2-án, szombaton a nóták mellett népszerű cigány dalok is fölcsendülnek a legavatottabb előadók tolmácsolásában.

Március 3-án, vasárnap az első részben a Dankó Rádió három fényes csillaga, Szöllősi Emese, Dócs Péter és Budai Beatrix énekel.

Ezt követően hallhatjuk Urbán Katalin, Tekeres Sándor, Szabó Szilvia és Takács Béla énekesek, valamint Kállai Kiss Ernő klarinétos felvételeit is.

Várja Önöket Tarnai Kiss László és Budai Beatrix  minden nap a Déli Krónika után!

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább