Jó ebédhez szól a nóta - 7. hét

A február 11 és 17 közötti adások tartalmából.
 

A Jó ebédhez szól a nóta…c. műsorunk 12.30-tól 14.00 óráig tart minden hétköznap.
Ugyanezen műsorfolyam címe a hétvégén: Asztali.
Február 11-én a dél krónika után Nánássy Lajos és B. Tóth Magda nótafelvételei szólnak 13 óráig. A híreket követően Kacskés Sándor klarinét és tárogató művész felvételei mellett többek között Gránát Zsuzsa, Kozma Irén, Gáti Pál és Dóry József is nótázik.

Február 12-én adásunk első felben Szabó Szilvia és Herr Olivér nótafelvételeiből válogatunk. 13 órától Barabás Sándor, Bodor Blanka, Csanádi György és Biszák Júlia énekel Jó ebédhez szól a nóta című műsorunkban.

Február 13-án operaénekesek nótáznak. Az adást a néhai Buffó Rigó Sándor prímás vezette zenekar nyitja meg. 13 órától a 2004-es Csendül a nóta győztesei, majd a Nótasztár és a Nefelejcs nótashow felfedezettei énekelnek. Az adás végén pedig 2 vadonatúj felvételt is hallhatnak, ha velünk tartanak.

Február 14-én, csütörtökön a Dankó Rádió felfedezettjeit, Gáspár Annit, Nádasdi Lászlót és Nemes Ildikót hallhatjuk.
Közreműködik ifj. Berki László zenekara.
Utánuk az operaszínpadok fényes csillagai nótáznak.

15-én, pénteken „ régi motorosokat” hallhatunk: Kutasi Katalin, Bokor János ,Csala Judit , Lipcsey Edit, Szántó Károly, Ötvös Klára és Kaszai Ferenc énekel, Bicskei Géza cimbalmozik.

Február 17-én, vasárnap a Dankó Rádió két fényes csillaga nótázik: az operaénekes Nyári Zoltán és a dalénekes-szerkesztő , Budai Beatrix.
Ezt követően hallhatjuk B.Tóth Magda, Dócs Péter, Csala Judit és Dömsödi Farkas Bálint énekeseket és Szegfű Károly gordonkást.

Várja Önöket Tarnai Kiss László és Budai Beatrix  minden nap a Déli Krónika után!

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább