Lendület az M4-en!

A Lendület magazin idei első adása január 31-én, csütörtökön 15:20 perctől kerül képernyőre az M4 sportcsatornán. A műsorban a 2018-as esztendő legemlékezetesebb pillanatait elevenítjük fel.
 

A „Különvéleményben” a Magyar Torna Szövetség elnöke, a Prima Primissima-díjjal frissen kitüntetett Dr. Magyar Zoltán beszél a tavalyi év legszebb eredményeiről, a tornasportban végbement fejlesztésekről, valamint a 2019-es esztendő kihívásairól.
Az egy „Nehéz nap” rovatban két viadalt veszünk górcső alá, a legnagyobb hazai nemzetközi megmérettetés, a szombathelyi Swietelsky Hun Challenge World Cup a felnőttek versengéséről szól, a Zsebibaba pedig az utánpótlásról. Az „Ászok ászában” a Mesterfokú bajnokság legeredményesebb női és férfi versenyzői, Kovács Zsófia és Kardos Botond mesélnek élményeikről.
A „Tökéletes mozdulatban” a világranglista vezető, Európa-bajnok Bali Dániel, az ország elsőszámú aerobikosa beszél a sporthoz fűződő viszonyáról, valamint beszámolunk a második alkalommal megtartott budapesti Acro Cupról is.
Végül a klubbemutatóban két egyesület is középpontba kerül, a tiszaújvárosi gimnasztráda csapat és a BHSE.
Az év első Lendülete január 31-én, csütörtökön 15:20 perctől lesz látható az M4 sportcsatornán.

Lendüljenek velünk!

A műsor, csütörtök délután 15:20-től látható az M4 csatornán.
Ismétlések: 02.01-2:10; 02.01-7:30; 02.02-2:45.

Tovább a Lendület oldalára>>

Videó ajánló

Olvasson tovább