Ady és Én

Ady és én pályázat

Január 27. és március 15. között az M5 kulturális csatorna pályázati felhívást hirdet Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából.
 

Készíts saját alkotást Ady Endre egyik verséből vagy ragadj ki az életéből egy hozzád kötődő fontos eseményt! A pályázatra jelentkezhet minden érdeklődő, aki betöltötte a 14. életévét, és a mediaklikk.hu/ady-es-en/ oldalon január 27-től elérhető, kitöltött jelentkezési lapot elküldte az adyesen@mtva.hu e-mail címre. A nevezés és a részvétel díjmentes.

A felhívásra jelentkeznek bárki, aki érdeklődik Ady Endre költészete és életútja iránt, és azt felhasználva készíteni tud egy videót, egy fotót, vagy egy irodalmi művet. A videó hossza legfeljebb 5 perc, a fotó minimum 1200 képpont szélességű vagy magasságú, az irodalmi mű pedig maximum 4000 karakterből állhat. A pályázók csak 1 műfajban indulhatnak és csak 1 alkotást küldhetnek be az M5 szerkesztőségébe.

A jelentkezéseket és az alkotásokat az adyesen@mtva.hu e-mail-címre várjuk, a beküldés módjáról és a technikai feltételekről a pályázók a jelentkezési lapon és a szabályzatban olvashatnak részletesen, melyek elérhetők a mediaklikk.hu/ady-es-en/ oldalon.

A beküldési időszak 2019. január 27-én indul 20:00 órakor és 2019. március 15-én 24:00 órakor zárul. A pályázat feltételeinek megfelelő pályamunkák érkezési sorrendben felkerülnek a mediaklikk.hu/ady-es-en/ oldalra, valamint a videók a közönségszavazás időszakában, március 17. 00:00 óra és március 20. 24:00 óra között az M5 csatorna Facebook oldalán is elérhetőek lesznek. Az alkotásokat 3 tagú szakmai zsűri is értékeli. A zsűri a Videókból 3, a Fotókból és az Irodalmi művekből pedig 1-1 alkotást díjaz. A Videók kategóriájában közönségszavazás alapján 1 díj kerül odaítélésre. Az eredményhirdetésre március 27-én kerül sor az M5 csatorna Ady és én c. műsorában.

További információk: adyesen@mtva.hu, valamint mediaklikk.hu/ady-es-en/

Olvasson tovább