Kossuth Rádió

A Hely: a keszthelyi Lisse Édességgyár

A január 23-i adás tartalmából.
 

Enni mindig kell! Ez az egyértelmű tény adta a motivációt az akkori gépésznek, hogy váltson az édességgyártás irányába. A kitartó és tudatos építkezés után hamar jöttek a sikerek, sőt. Nem volt könnyű megtalálni a rést a pajzson, de Faluhelyi Ferenc ráébredt, hogy a morzsákból is lehet szemezgetni úgy, hogy mindenki jól járjon. Az első és legfontosabb felismerés ma is igaz: a kókusz rudat az egész világon kedvelik. Egy tudatos és szorgalmas munka eredményének története szerdán. Helyünk a keszthelyi Lisse Édességgyár.

Hallgassa meg!

A Hely – Kossuth – január 23., szerda, 11:07

Szerkesztő: Varga Tünde
Műsorvezető: Farkas Erika

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább