Jó ebédhez szól a nóta - 4. hét

A január 21 - 27 közötti adások tartalmából.
 

A Jó ebédhez szól a nóta…c. műsorunk 12.30-tól 14.00 óráig tart minden hétköznap.
Ugyanezen műsorfolyam hétvégi címe: Asztali.

Január 21 –én az adás első felében Márkus Ilona és Lente Lajos nótázik. 13 órától Lugosi Tibor klarinét és tárogató művész felvételeiből válogatunk és a teljesség igénye nélkül Szabó Teréz, Kormos Margit, Lerner Ferenc és Kárpáti István szebbnél szebb nótafelvételeiből válogatunk.

Január 22-i műsorunkat a Junior Prima díjas ifj. Sárközy Lajos prímás és zenekara nyitja meg majd kíséri Bányai Márton nótacsokrát. Farkas Rozika vadonatúj felvételeiből is hallanak egy nótacsokrot -ha velünk tartanak- melyeken Johan János prímás és zenekara kíséri a művésznőt. Az első fél órát Johan János és zenekara zárja. Az adás második felében Balogh Elemér cimbalom játékát élvezhetik, majd További szép nótacsokrokkal érkezik Csanádi György, Világhy Erzsébet, Máthé Jolán és Puskás Sándor.

Január 23-án műsorunkat Lakatos Miklós prímás és zenekara nyitja meg, majd Bokor János nótacsokra az egyik, ha nem a legnagyobb nóta slágerrel indul, melynek címe: Akácos út. Szentendrei Klára nóta összeállításában Kellér Dezső szerzeménye is felcsendül a Jó ital a kadarka. 13 órától adásunk második felében a 2004-es Csendül a nóta magyar nóta énekes verseny két nagy győztese Szőllősi Emese és Dócs Péter énekel, majd Kalina Enikő és Kolostyák Gyula nótafelvételeiből válogatunk.
Tartsanak velünk minden nap!

Január 24-én, csütörtökön magyarnóta előadók felvételeiből válogatunk.
25-én, pénteken először a felejthetetlen, legendás énekes házaspárt, Urbán Katalint és Bojtor Imrét hallhatjuk, majd Nyíri Erzsébet, Mozsár Imre, László Annie és Merán Lajos énekel, Burka Sándor klarinétozik.
Január 26-án, szombaton az Asztali…második részében valóban asztali muzsikát közvetítünk a legkiválóbb cigányzenészek, zenekarok és hangszeres szólisták tolmácsolásával. Ebben az órában nem találkozunk énekhanggal.
Január 27-én, vasárnap valódi sztárparádét hallhatunk: Hollay Bertalan, Talabér Erzsébet, Bokor János. Szentendrei Klára, Miklóssy József, Hatvani Kiss Gyöngyi, Vörös Sári, Béres Ferenc, Jákó vera és Puskás Sándor énekel, Kecskés Sándor klarinétozik.

Várja Önöket Tarnai Kiss László és Budai Beatrix  minden nap a Déli Krónika után!

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább