Lendület az M4-en!

A Lendület magazin évzáró adása december 27-én, csütörtökön 13.40-kor látható az M4 csatornán. A műsor fókuszában a tornászok Mesterfokú Bajnoksága áll, de beszámolunk a Postás SE karácsonyi ünnepségéről is.
 

A „Különvélemény” ezúttal igencsak különleges lesz, hiszen Győr város polgármestere, az olimpiai bajnok tornász Borkai Zsolt mellett az ismert televíziós személyiség, a Magyar Torna Szövetség egykori elnöke, Kanyó Éva férje, Rózsa György is megszólal a győri Mesterfokú Bajnokság kapcsán.
Az „Ászok ászában” a Mesterfokú legeredményesebb női és férfi versenyzője, Kovács Zsófia és Kardos Botond mesélnek mesteri címeikről, míg a „Tökéletes mozdulat+ további mestereket mutat be. Győrben csapatbajnokságra is sor került, a hölgyeknél a Postás SE, míg a férfiaknál a BHSE diadalmaskodott, így a Nehéz nap a csb-ről szól.
Az „Ígéret földjében” nemcsak a Zsebibabákat láthatjuk, hanem a hazai női tornasport egyik legjelentősebb szakosztályának – Postás SE – karácsonyi ünnepségét is, amelyen természetesen mikrofonvégre kaptuk az egyesület elnökét, Dr. Vörös Józsefet és a Magyar Torna Szövetség elnökét, Dr. Magyar Zoltánt is, aki decemberben kapott Prima Primissima-díjat.

Lendüljenek velünk!

A műsor, csütörtök délután 13:40-től látható az M4 csatornán.
Ismétlés: december 28. péntek 05:30.

Tovább a Lendület oldalára>>

Videó ajánló

Olvasson tovább