×

Kultúrpercek: Kozmikus magány a Vígszínházban

A december 12-i adás tartalmából.
 

– Kolozsvár Párizsban – Szilágyi Enikő sanzonestje az Urániában

Különleges életút, különleges pálya. Szilágyi Enikő, Franciaországban élő, erdélyi származású színész és énekesnő Kolozsvártól Párizsig címmel ad ma 19:30-tól sanzonestet. Az énekesnő mondja el, mivel várja a fővárosba az Uránia Nemzeti Filmszínház közönségét.

– Kozmikus magány a Vígszínházban

Múlt héten volt a premierje a fővárosban a Vígszínház Házi színpadán a Kozmikus magány c. zenés scifinek, amit a K2 független társulat vezetői, Benkó Bence és Fábián Péter írtak a Vígszínház számára. A darabban Ember Márk, Csiby Gergely, Szántó Balázs,. Gilicze Márta, Karácsonyi Zoltán és Piti Emőke játszik. A rendező Király Dániel.

– Valahol Európában – közönségtalálkozó Szegeden

A Valahol Európában című musical szegedi bemutatója előtt az előadás rendezőjével és szereplőivel találkozhatnak az érdeklődők ma délután fél 5-kor a Somogyi-könyvtárban. A Szegedi Nemzeti Színházban december 21-én láthatja először a közönség a darabot, amelynek zenéjét Dés László, szövegkönyvét Böhm György, Korcsmáros György és Horváth Péter írták- Radványi Géza 1948-ban bemutatott, azonos című filmje alapján

– és 120 perc swing…

Gabriellák neve napján, 2018 december 12-én 19 órától a MOM Kulturális Központban nagyszabású koncertre készül Szűcs Gabi és zenekara 120 perc swing címmel.

Hallgassa meg!

Kultúrpercek – Kossuth – december 12., szerda, 09:00

Műsorvezető: Beslin Anita

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább