Lendület az M4-en

A Lendület magazin következő adása november 29-én, csütörtökön 16.00 órától kerül képernyőre az M4 sportcsatornán. A műsorban több hazai verseny mellett szó lesz a magyar tornászok világbajnoki szerepléséről is.
 

A Tökéletes mozdulatban a fiúk ifi-kadet országos bajnokságára látogattunk. Az ifjúsági olimpián remekül szereplő Balázs Krisztián sérülés miatt nem indult a megmérettetésen, ennek ellenére örömmel számolt be Buenos Aires-i élményeiről. A Nehéz napban a hölgyek másodosztályú csapatbajnoksáról szóló összeállítást tekinthetik meg.

A Különvélemény rovatban Dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke értékeli a magyar tornászválogatott szereplését a dohai világbajnokságon.

Az Ígéret Földjében a serdülő lányok csapatbajnokságáról láthatnak egy rövid összeállítást, klubbemutatónkban pedig két fővárosi egyesület, a KSI valamint a Honvéd fiú serdülő tornászai mutatkoznak be. A Lendület magazin soron következő adása november 29-én, csütörtökön délután 16.00 órától lesz látható az M4 sportcsatornán.

Lendüljenek velünk!

A műsor, csütörtök délután 16:00-tól látható az M4 csatornán.
Ismétlés: november 30. péntek 05:30.

Tovább a Lendület oldalára>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább