Jó ebédhez szól a nóta - 50. hét

A december 10-16. közötti adások tartalmából.
 

A Jó ebédhez szól a nóta…c. műsorunk 12.30-tól 14.00 óráig tart minden hétköznap.
Hétvégén ugyanezen műsorfolyam címe: Asztali.
December 10-én Magyari Imre és zenekara nyitja meg adásunkat. Az első fél órában Pécsi Kiss Ágnes és Győri Szabó József nótázik. A művészeket végig Magyari Imre és zenekara kíséri. 13 órától A Kossuth-díjas Kállai Kiss Ernő klarintét játékát valamint fia, ifj. Kállai Kiss Ernő prímás hegedűjátékát is halljuk. Többek között Szántai Ildikó, Talabér Erzsébet, Mozsár Imre és Bokor János is énekel.
December 11-én cigánydalokból válogatunk adásunk első felében. A Kossuth-díjas Bangó Margitot és Horváth Pistát Berki László és zenekara kíséri. 13 órától Máté Ottília, Bokor János, Szentendrei Klára és Pere János szebbnél szebb felvételei szólnak. ifj. Sánta Ferenc és zenekara muzsikál.
December 12-én Sárközi Béla és zenekara muzsikál és kíséri Csala Juditot és Dömsödi Farkas Bálintot. Műsorunk második felében Lugosi Tibor klarinét művész és fia, ifj Lugosi Tibor prímás vezette zenekarok felvételeiből válogatunk. A teljeség igénye nélkül Morvay Pálma, Márkus Ilona, Lovass Lajos és Pék László is nótázik.
December 13-án, csütörtökön újdonságainkból énekel Erdős Melinda, Pék László és Smidéliusz Éva.
14-én, pénteken a nótás világ három alt hangú énekesnője, Gaál Gabriella, Varga Éva és Gyulai Erzsébet énekel.
Utánuk Operaénekesek nótafelvételeiből válogatunk.
December 15-én, az Asztali…c. műsorunkban Kelet-Magyarország képviseletében Karácsony Irén, Lovass Lajos, Márkus Ilona és Lente Lajos énekel, Jeremiás Béla zenekara muzsikál.
16-án, vasárnap ugyancsak újdonságainkból válogatunk Budai Beatrix, Bányai Márton és Kalina Enikő felvételeivel.
Ezt követően felejthetetlen művészeink, Zentai Anna, Sárdy János, Németh Marika és Bessenyei Ferenc nótázását és Lakatos Sándor zenekara muzsikáját hallgathatjuk. A második órában közreműködik még a világon egyedülálló 100 tagú Budapest Cigányzenekar.

Várja Önöket Tarnai Kiss László és Budai Beatrix  minden nap a Déli Krónika után!

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább