Egyéb

Napközben: A látás hónapja

Az október 3-i adás tartalmából.
 

A 9.00 órai krónika után Kulturális ajánlónk hangzik el

Majd egy diabetes-szel kapcsolatos iskolai felvilágosító kampányról hallhatnak, amelynek keretében gyerekek és tanárok kapnak sokrétű tájékoztatást erről a betegségről, egy izgalmas tematikus nap folyamán. A műsorszám elején kapcsoljuk a helyszínről az egyik résztvevő iskola igazgatóját.

Hallgassa meg!

Következő témánk a kiber bűnözők ellen létrehozott bírósági hálózat. Az egyre nagyobb méreteket öltő és egyre kifinomultabb eszközrendszerrel dolgozó „elkövetők” ez után, remélhetőleg, nehezebben csúsznak ki az igazságszolgáltatás markából. Ugyanakkor továbbra is célravezetőbb a megelőzésre helyezni a hangsúlyt, ami a cégek számára jelenthet megoldandó problémát, hiszen a dolgozókat megfelelő informatikai tudással kell felvértezni.

Hallgassa meg!

Itt beszámolunk egy délutáni miskolci projektnyitóról, amely a Szakképzési Centrumban folyó munka fejlesztését, átalakítását célozza meg.

A Krónika után A látás hónapja rendezvényeiről, valamint régi szembetegségek új eszközökkel való gyógyításáról beszélgetünk a Magyar Látszerész Szövetség stúdióban helyet foglaló képviselőjével.

Hallgassa meg!

Záró blokkunkban hírt adunk a most induló Könyvtári Napok eseményeiről és arról is beszélgetünk, hogy milyen módon változott meg a könyvtárak szerepe, jelentősége az elmúlt években

Napközben – Kossuth  október 3., szerda, 9:00

Műsorvezető: Horváth Szilárd
Szerkesztő: Kuti-Hajdufy Eszter

Tovább a műsoroldalra >>>

 

Videó ajánló

Olvasson tovább