Egyéb

Ütköző: Nevelőszülők toborzása

Az augusztus 15-i adás tartalmából
 

A szerda déli ütközőben szó lesz az időközi választások eredményéről, indulókról (a nem indulókról) és esélyekről. A Fidesz-KDNP győzelmének hátterét elemezzük, kiegészítve azzal, hogy úgy tűnik a 18-29 éves korosztály körében is népszerű a Fidesz. Közben az ellenzéki lejtmenet folytatódik, a Nógrád megyei városban a Jobbik jelöltje még két százalékot sem kapott. Április 8-a óta egyébként a kormánypártok minden időközi választást megnyertek, amin elindultak.
Vendégeink: Farkas Örs politológus, Deák Dániel a Figyelő főmunkatársa

A déli adást, IDE KATTINTVA hallgathatják vissza!

Este a nevelőszülők támogatásával és a hivatás elismertségével foglalkozunk. Adásunkban jelenti be Fülöp Attila államtitkár, hogy országos kampányt indítanak a nevelőszülők toborzásáért. Kevesen tudják, hogy nemcsak szemlélet váltása történt az elmúlt években, a támogatása is sokat változott. A nevelőszülői feladat már munkaviszony, amely beszámít a nyugdíjba és társadalombiztosítási ellátásra is jogosít.
Vendégeink: Fülöp Attila államtitkár, Kothencz János Ágota Alapítvány alapítója
Kuslits Gábor a Fővárosi Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat igazgatója, Kisné Lászlóffy Ilona nevelőszülő

Hallgassa meg!

Ütköző – Kossuth, augusztus 15., szerda, 12:30 és 18:00

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább