×

Túl az Óperencián - Káel Csaba - 26. hét

A június 25. és július 1. közötti adások tartalmából.
 

Káel Csaba, a Nádasdy Kálmán-díjas magyar filmrendező, érdemes művész, a Müpa vezérigazgatója, az idei évtől Budapest kulturális és turisztikai nagykövete lett.
A Budapesti Tavaszi Fesztivál és a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál operatív testületének elnöke vallja, hogy Budapest nemzetközi rangú művészein és fesztiváljain keresztül válhat Európa egyik legfontosabb kulturális és turisztikai célpontjává.
A Müpával kapcsolatban így fogalmazta meg a filozófiáját:
„mi nem a magas kultúrát, hanem a minőségi kultúrát szeretnénk képviselni, utóbbi ugyanis minden műfajban megtalálható és mindenki számára nyitott.”

A Visegrádi Csoport 2017-2018. évi Magyar Elnökség évének záróeseménye a
V4 Dunafesztivál záró ünnepsége, június 30-án lesz a Müpa-ban. A rendezvénysorozat a komolyzene kiválóságinak részvételével, a négy tagország klasszikus zenéjét felvonultatva, valamint a Várkertben és a Dunán, nagyszabású családi programok szervezésével ad alkalmat a soron következő partner számára, az elnökség hivatalos átadására. A program szombaton este, a V4 Operettgálával zárul, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

Tartsanak velem, mert a „munka” mellett mindig felsejlik az ember, aki nem csak vezérigazgató, hanem férj és három gyermekes családapa, aki erre is nagyon büszke.

Túl az Óperencián minden nap 9:04-től és 18:04-től a Dankó Rádióban!

Szerkesztő-műsorvezető: Nagy Ibolya

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább