×

Túl az Óperencián - Lőrinczy György és Peller Károly - 24. hét

A június 11. és június 17. közötti adások tartalmából.
 

Lőrinczy György főigazgató, egyre több együttműködést és új arculatot valósít meg az operettszínház főigazgatója, aki más intézményekkel együttműködve az eddiginél is több koprodukciót, közös bérleteket, koncertszerű előadásokat, zenei ritkaságok bemutatását tervezi.
A színház kommunikációjában is az állandó megújulás híve.
Vallja, hogy Magyarország, azon belül Budapest egyik legnagyobb turisztikai vonzereje a világon egyedülállóan gazdag zenés színházi programja, ezen belül a hungarikumnak számító operett-, és a nagyon magas színvonalú musicaljátszás.
Peller Károly színész, a Budapesti Operettszínház Zenés-színészképző Stúdiójában végzett (színészmesterség, klasszikus ének, balett, jazz, sztepp) 1998-ban, azóta a színház egyik vezető szólistája táncos-komikus szerepkörben. 1998 és 2001 között több szerepet játszott vendégként a Győri Nemzeti Színházban. 2006 és 2009 között a bécsi Volksoper vendégszólistája. 2014-15-ös évadban a Debreceni Csokonai Színházban és a Nagyváradi Szigligeti Színházban vendégszerepelt. Fellép prózai, operett és musical szerepekben is. Szerepei nagy részét németül is játssza. Részt vett Oleg Tabakov (RUS) és Daniel Mesguich (FR) színészmesterség kurzusain.

Túl az Óperencián minden nap 9:04-től és 18:04-től a Dankó Rádióban!

Szerkesztő-műsorvezető: Nagy Ibolya

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább