Egyéb

Napközben: Elkészült hazánk Boldogságtérképe

A június 12-i adás tartalmából.
 

Ide kattintva hallgathatja vissza a teljes adást>>>

47 különböző, Magyarországon is kapható autós gyerekülést tesztelt a Tudatos Vásárlók Egyesülete. Két ülést egyáltalán nem ajánlanak a szakértők, mivel biztonsági szempontból kockázatosak. Jó hír azonban, hogy ugyanazért a pénzért vagy akár kevesebbért biztonságosabbat is vehetünk. Egyáltalán használjuk ezeket az eszközöket? Mindent megteszünk a gyerekek és magunk (biztonsági öv) biztonságáért, kihangosítjuk a telefont? Jó tanácsok a nyári közlekedéshez!

Hogyan állítsuk össze az úti patikánkat a nyárra? Segítséget és tanácsot kérünk belgyógyásztól, bőrgyógyásztól és gyógyszerésztől.

Elkészült hazánk Boldogságtérképe, amihez hasonló kutatás még nem volt Magyarországon. A részletes felmérés rávilágít, hogy hazánk különböző régióiban és városaiban mennyire érzik magukat boldognak az emberek, és az milyen összefüggésben van az életkorral, a családi állapottal vagy éppen az iskolázottsággal. A Nyékládházai Általános Iskolában, ebben a tanévben már tartottak boldogságórákat. Tanulható-e gyermekkorban az optimizmus?

A Bükki Nemzeti Parkban lehetővé vált az online jegyfoglalás. Hol lehetne még hasonlót bevezetni, és ez a turistáknak miért jó?

Napközben – Kossuth, június 12, kedd, 9:00

Szerkesztő: Bakos Csaba és Süveges Gergő
Műsorvezető: Horváth Szilárd

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább