Családok, történetek: Állatsimogató Érden

A június 10-i adás tartalmából.
 

– Hamarosan indul a Swimathon. Újra magánemberek úsznak versenyt egy-egy nemes ügyért. Valaki a sérült gyermeket nevelő anyákért úszik, mások a családoknak épülő kórházi apartmanért, vagy közösségi programok szervezéséért.

– Az autista gyermeket nevelő szülőpár alapítványt hozott létre, hogy a sorstárs családokat támogassa. A szülősegítő programok és mobil applikáció, nem csupán mankó a hétköznapokban, de a közösség számukra is erőt ad.

– Cserediákok tanultak egy-egy évet a székesfehérvári gimnázium falai között. Hogy mesélnek a magyar diákok a török, tajvani, indiai, argentin osztálytársaikról. Miként boldogul a távol-keleti kultúrából érkezett japán diáklány a magyar családok hétköznapjaiban?

– Bogdán Ádám, a Liverpool tartalék kapusa 20 évesen igazolt Angliába. Azóta mindenhová kíséri szerelme, aki mára a felesége és a gyermeke anyja is. Focistalét külföldön, egy kisgyermekkel.

– Amikor a szülinapi torta is a birkanyájhoz megy. A hetedik generációs pásztor család élete a kunsági homokbuckák között.

– Állatsimogató nyílt Érden- Húsz csirkével indult a tanya, hogy megélhetést adjon a családnak. Mára 6100 négyzetméteren több, mint 30 állatfajnak ad otthon a Noel Tanya.

A teljes adást IDE KATTINTVA hallgathatják meg!

Családok, történetek – Kossuth Rádió – június 10., vasárnap, 9:07

Műsorvezető: Bicsák Eszter
Zenei szerkesztő: Radics Zsuzsa
Szerkesztő: Belényi Barbara

Tovább a műsoroldalra>>>

Olvasson tovább