Egynyári kaland

Szombaton este útjára indul az Egynyári kaland harmadik évada!

A közmédián keresztül megismert, frissen érettségizett fiatalok, elkezdtek felnőni és eljött a következő nyár, ami már nem csak a felhőtlen szórakozásról és a pihenésről szól. A karakterek életének és a szériában bekövetkezett változásokról beszélgetett Akar Péter rendezővel Ujhelyi Zoltán a 180 percben.
 

A rendező elmondta, a sorozat harmadik évada, az átlag húszévesek problémáit fogja bemutatni, ezért is került át a helyszín Budapestre. A fővárosi, nyüzsgő belvárosi élet relevánsabb a korosztály számára. A szereplők alapvetően, keresik a helyüket a világban, szakmát tanulnak, dolgoznak, egyetemre járnak, közösséget és párkapcsolatot alakítanak ki. A hetente vetített részek, a felnőtté válásuk útjába enged betekintés. A téma komolysága miatt, némi drámaiságot láthatnak ebben a szezonban, de közben megmarad a megszokott könnyedség.

 

 

A célközönségnek szóló külföldi sorozatok, jó példaként szolgálnak, de az Egynyári kaland megmutatja a fiatal felnőttek életének magyar sajátosságait is – nyilatkozta a rendező. Nézőik, már egy más korosztályhoz tartoznak, nem feltétlenül a tévén keresztül nézik, ezért is jó, hogy a médiaklikk oldalán, azonnal visszanézhetőek lesznek a részek.
Akar Péter azt is elmondta, hogy a stáb, a közösségi médián keresztül folyamatosan, első kézből értesül a nézők reakciójáról. Az Egynyári kaland facebook  oldalára folyamatosan érkező kommentek által, a közönség folyamatosan megvitathatja egymással a részeket és ez visszajelzést biztosít a rendezőnek.

A május 26-án, szombaton 19:30-kor induló harmadik évadát a Duna Televízión tekinthetik meg vagy online is visszanézhetik a mediaklikk.hu oldalon, ahol a korábbi epizódokat is megtekintheti. 

Hallgassa meg!

További olvasnivalók