Szellem a fazékból: A spárga

A május 12-i adás tartalmából.
 

Itt a spárgaszezon, ami hagyományosan április végétől júniusig tart. A spárgaőrültek ilyenkor válogatnak a különböző fajták között: a fehér édes és kellemes, a zöld vékonyabb ugyan, ám kesernyésen pikáns, a mályvaszínű meg kövér és húsos. A spárga kultikus étek, divat és őrület, kedvelői között szabályos szekták alakultak ki. Ezen a hétvégén erről az ínyencfalatról beszélget a Kossuth rádió hallgatóival Vinkó József, a műsor házigazdája. Segítségére ezúttal Mautner Zsófi, gasztroblogger, Rosenstein Tibor, séf és Saly Noémi, muzeológus, befőző specialista lesznek.

Hallgassa meg!

Szellem a fazékból – Kossuth – május 12., szombat, 10:07

Műsorvezető: Kocsis Éva és Vinkó József

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább