Itt a spárgaszezon, ami hagyományosan április végétől júniusig tart. A spárgaőrültek ilyenkor válogatnak a különböző fajták között: a fehér édes és kellemes, a zöld vékonyabb ugyan, ám kesernyésen pikáns, a mályvaszínű meg kövér és húsos. A spárga kultikus étek, divat és őrület, kedvelői között szabályos szekták alakultak ki. Ezen a hétvégén erről az ínyencfalatról beszélget a Kossuth rádió hallgatóival Vinkó József, a műsor házigazdája. Segítségére ezúttal Mautner Zsófi, gasztroblogger, Rosenstein Tibor, séf és Saly Noémi, muzeológus, befőző specialista lesznek.
Szellem a fazékból – Kossuth – május 12., szombat, 10:07
Műsorvezető: Kocsis Éva és Vinkó József
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.