Egyéb

Napközben: Mindent a klímákról

A május 4-i adás tartalmából
 

Mindent a klímákról. Milyen légkondit vegyünk? Mire jó a mobil klíma és mire a beépített? Mennyire köztudott, hogy csak úgy vásárolhatunk, ha egy szerelő előre igazolja a megfelelő beszerelést? És vajon mindenki tudja, hogy miért fontos a karbantartás? 9 és fél 10 között tehát a klímákról beszélgetünk, tartsanak velünk.

Pénteken ballagás, hétfőn kezdődnek az érettségi vizsgák. Fél 10 és 10 között amit szabad, azt megtudhatják a tételekről, az érettségi menetéről és arról is, hogyan készülnek a gimnáziumok erre az év végi iskolai csúcseseményre. Természetesen praktikus tanácsok is szóba kerülnek majd, nevezetesen, hogy érdemes-e, és ha igen mit érdemes tanulni még, és kezelhető-e valahogy a hatalmas izgalom és lámpaláz, amit az maturanduszok többsége érez ilyenkor.

10 óra után Lengyel Nagy Anna kap szót, aki ismét kincset talált az apróhirdetések között. Egy sokat át- és megélt teológusnő hirdet lelki és nevelési tanácsadást, kiderül, hogy miért, és azt is megkérdezzük szakértőnktől, hogy tulajdonképpen ki alkalmas lelki elsősegélyt nyújtani?

Utolsó témánk szokás szerint Bozsik gazda kertészeti rovata, aki ezen a héten, tekintettel a ballagásra és az anyák napjára, kivételesen a vágott virágokról beszél majd.

Napközben – Kossuth, május 4., péntek, 9:00

Szerkesztő.: Veress Ágnes
Műsorvezető.: Banner Géza

Ide kattintva hallgathatja vissza a teljes adást >>>

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább