Egyéb

Napközben: Itt a tavasz, a kora nyár, a bikiniszezon

A május elsejei adás tartalmából
 

Itt a tavasz, a kora nyár, a bikiniszezon. A 18-59 éves magyar nők fele inkább elégedetlen az alakjával, ugyanakkor tízből már kilenc nő érzi úgy, hogy változtatna valamit az alakján, ez derül ki egy reprezentatív felmérésből. A fogyni akarók 71 százaléka a hasából, 53 százaléka a combjából szeretne lefaragni. Milyen módszerek léteznek, melyeket ajánlják a szakemberek?

Hallgassa meg!

Egyre több város terein, utcáin pompáznak virágok. Aztán vannak települések, amelyek annyira büszkék saját díszeikre, hogy elindulnak a Virágos Városok versenyén. Mi kell ahhoz, hogy egy város sikeresen szerepeljen a versenyen, és mitől lesz szebb egy város – bevirágozzuk a délelőttöt.

Minden eddiginél több borra lehetett licitálni az idén hatodik alkalommal megrendezett Nagy Tokaji Borárverésen; a borritkaságokért összesen 19 millió forintot fizetettek az aukció résztvevői. A licitbe első alkalommal kapcsolódtak be online a világhírű 67 Pall Mall Klub tagjai Londonból, akik csaknem 6 millió forint értékben vásároltak az árverésen. Az aukció legkülönlegesebb tétele, az 1963-as évjáratú ötputtonyos Tokaji Aszú rekordösszegért, palackonként 140 ezer forintért kelt el. Megkérdezzük, mi adja meg egy-egy palack bor értékét?

Hallgassa meg!

Oldtimer-találkozó volt néhány napja Temesvár főterén. Vajon mi a vonzó ezekben a régi autókban, hogyan tekintsünk rájuk, melyiket érdemes felújítani, megjavítani és melyiktől kell búcsút vennünk? A karbantartás és a felújítás kihívásairól beszélünk rajongókkal, Napközben.

A teljes adást IDE KATTINTVA hallgathatja meg!

Napközben – Kossuth, május 1., kedd, 9:00

Szerkesztő.: Süveges Gergő, Bakos Csaba
Műsorvezető.: Horváth Szilárd

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább