×

Idén vajon kinek a fejére kerül majd a korona?

2018-ban is megmérettetnek a legszebb magyar lányok.

Miss World a világ legnagyobb szépségversenye, melynek döntőjében több mint 140 ország versenyzői mérik össze erejüket, köztük egy magyar induló is. Tavaly Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe címet, így őt érte a megtiszteltetés, hogy hazánkat képviselje a kínai döntőben.

Koroknyai Virág szépségkirálynő (k), Viczián Viktória első (b), illetve Pető Laura második udvarhölgy a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny fináléjában az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisán 2017. június 18-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán Koroknyai Virág szépségkirálynő (k), Viczián Viktória első (b), illetve Pető Laura második udvarhölgy a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny fináléjában az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisán 2017. június 18-án.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

A verseny főszervezője, Sarka Kata elmondta, hogy a legjobbak közé idén is csak a legszebbek kerülhettek be, de nem első sorban a szépség és a külsőségek alapján döntöttek, hiszen a versenyző személyisége is rengeteget nyom a latba. Továbbá kiemelte, hogy mind a hazai, mind a világdöntőn nagy hangsúlyt fektetnek az úgynevezett charity-re, vagyis a jótékonysági tevékenységekre.

A magyar versenyben egyébként egyedülálló módon van külön charity forduló, ahol a lányoknak önállóan kell egy-egy kisvideóban bemutatniuk minél kreatívabb módon, hogy milyen jótékonysági munkát végeznek, mi az a nemes cél és ügy, ami mellé teljes vállszélességgel oda tudnak állni.
Ha kíváncsi vagy további részletekre, nézd meg az Én vagyok itt! Facebook Live videóját!

Lead: MTI fotó: Balogh Zoltán