×

Nyilas Gyöngyvér, a Virtuózok 2017 Tinik korcsoportjának döntőse mesélt nekünk…

Immár negyedik évadához érkezett a klasszikus zenei tehetségkutató műsor. Sorozatunkban a korábbi évadok szereplőit, győzteseit kérdezzük, hogyan alakult zenei pályafutásuk az elmúlt években, milyen lehetőségekhez jutottak a Virtuózok által.
 

Nyilas Gyöngyvér fő célja a műsorba való jelentkezéskor az volt, hogy az addig megszokottaktól eltérő helyzetben is kipróbálja magát, mert elmondása szerint teljesen más televízióban játszani. A kezdetben csellón muzsikáló pápai lány már 4 évesen tudta, hogy az ütős hangszerek jelentik az ő világát. A Virtuózokban mindhárom alkalommal más-más hangszeren mutatta be tehetségét: marimbán, vibrafonon és xilofonon is láthatták a nézők játszani, és sok irányú tehetségével annyira elvarázsolt mindenkit, hogy a döntőbe jutás nem volt kérdés.

A tehetségkutató által Gyöngyvér rengeteg tapasztalathoz és fellépési lehetőséghez jutott. A műsorban egyedüli ütőhangszeresként szerepelhetett élő adásokban, így népszerűsítve ezt a hangszercsoportot. Nincs konkrét kedvenc darabja, mindig változik, hogy éppen mit részesít előnyben, de az örök szerelem Bach marad. Aktuális kedvence a Blues for Gilbert, és a sok hely közül ahol játszott már, a Zeneakadémia áll szívéhez a legközelebb.

Céljai között szerepel a szólókarrier, de szívesen játszana zenekarokban is. Idővel boldogan tanítaná a fiatalabb generációkat az ütős hangszerek szeretetére.

Virtuózok 2018 hamarosan a Duna Televízión!

Tovább a műsoroldalra! >>>