Ukrán nemzetiségi műsor: Riport "A Krím-félsziget orosz megszállásának katonai-politikai dimenziója" c. konferenciáról

A március 30-i adás tartalmából

Március 12-én az Ukrán Országos Önkormányzat székházában megrendezésre került „A Krím-félsziget orosz megszállásának katonai-politikai dimenziója” c. konferencia a Petro Porosenko, ukrán államfő kezdeményezésére létrejött „A Krím-félsziget visszacsatolásának barátai” platform keretében, amelyet Ukrajna Magyarországi Nagykövetsége és az Ukrán Országos Önkormányzat szervezte meg.
A „Krím-félsziget visszacsatolásának barátai” Petro Porosenko ukrán elnök kezdeményezésére létrejött platform célja egyesülve a nemzetközi közösséggel a Krím-félsziget Oroszország általi okkupációja elleni közös fellépés.
A konferencián előadást tartott Ljubov Nepop, Ukrajna Magyarországi Rendkívüli és Meghatalmazott Nagykövete és Olekszij Poltorakov az Ukrán Nemzetstratégiai Kutatóközpont tudományos tanácsadója. Azt est folyamán bemutatásra kerültek az Ukrajna elnöke mellett működő Ukrán Nemzetstratégiai Kutatóközpont által kiadott „A putyini rezsim az idő kihívásai előtt”, „A világ hibrid háborúja: ukrán front” és a „Donbász és Krím-a visszaút ára” című könyvek.

Ukrán nemzetiségi műsor minden pénteken 13:00-tól az MR4 Nemzetiségi Rádió műsorán!

Szerkesztő-műsorvezető: Sipajlo Igor

Tovább a műsoroldalra>>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2018/03/14.png
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább