Egyéb

Napközben: a zöldség-gyümölcs fogyasztás ösztönzése

A március 27-i adás tartalmából.
 

Ismét megrendezik a „Közlekedik a család”, országos közlekedés biztonsági vetélkedőt autós és biciklis családtagok számára. A melegebb évszakok közeledtével többen közlekedünk a kocsi utakon, a közlekedés biztonsággal foglalkozó szakemberek szeretnék felhívni a figyelmet a helyes magatartásra, a szabályok ismeretére és a veszélyekre.

Hallgassa meg!

A Katolikus Karitász Orvosmissziója tagjai Kárpátalján jártak és egészségügyi szűrővizsgálatokat végeztek. Nagy jelentőségű lehet a jelenlétük, hiszen rendkívül alacsony színvonalú és az ottaniak számára megfizethetetlen még a legalapvetőbb orvosi kezelés is.

Hallgassa meg!

Matematika versenyekről, iskolai oktatásról, tehetséggondozásról és az átlagos képességűek fejlesztéséről beszélgetünk a Krónika után. Világszerte csökken a természettudományos tárgyak iránti érdeklődés, amelyben a matematikától való idegenkedés vezet. Megállítható-e a folyamat, kik lesznek a jövő mérnökei?

Hallgassa meg!

Új, magyar – európai uniós promóciós kampány indul, kedden írják alá a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara képviselői és a francia partnerszervezet az erről szóló megállapodást a bp-i Francia Intézetben. A kampány a zöldség-gyümölcs fogyasztás ösztönzésére irányul. Még mindig van mit tenni a felnőttek és gyerekek egészséges fogyasztási szokásainak kialakításában.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth, március 27., kedd, 9.00

Szerkesztő: Kuti-Hajdufy Eszter
Műsorvezető: Ujhelyi Zoltán

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább