Napközben: Vajon merre tart a rádiózás?

A február 27-i adás tartalmából
 

Egészségbiztosítások- Ha valaki magán egészségügyi szolgáltatást szeretne igénybe venni, milyen lehetőségei vannak? Milyen egészségbiztosítások léteznek jelenleg és megéri-e ezt egyáltalán megkötni? Mit fedez a biztosítás és vajon minden betegség gyógyítása elérhető-e magánszolgáltatónál? Beszélünk arról is, hogy mi a különbség egészségpénztár és egészségbiztosítás között.

Fél tízkor rádiózunk. Hol és hogyan hallgatunk rádiót? Vajon merre tart a rádiózás? DAB rádiót vagy netes rádiót fogunk hallgatni a jövőben? A rádiózás meglévő és jövendő technikai irányairól beszélgetünk majd, de azért a tartalmi kérdéseket is érintjük. Hogyan változnak a hallgatói szokások, milyen típusú műsorok népszerűek?

3. témánk a Közbringa, abból az apropóból, hogy Esztergom és Párkány közösen indít hálózatot. Megnézzük, hogy mely városokban működik ez jelenleg és hol része a hálózatnak az e-bringa is, és hol, mennyibe kerül.

Végül fél 11 után arról, hogy Miskolcon megalakult az Idősek Tanácsa . Az ember azt hinné, hogy szépkorúak vannak a szervezetben, de nem, éppen fordítva, az idősek Tanácsához az idős emberek fordulhatnak. Ennek kapcsán beszélgetünk arról, hogy vajon mi kell ahhoz, hogy az ember élete utolsó negyedében is fitt és friss maradjon, szellemileg és fizikailag is.

ITT HALLGATHATJÁK VISSZA A TELJES ADÁST!

 

Videó ajánló

Olvasson tovább