Napközben: a „legjobb európai úti cél” szavazásán Budapest az első tízben végzett!

A február 20-i adás tartalmából
 

A „legjobb európai úti cél” szavazásán Budapest az első tízben végzett! A magyar főváros – Lisszabont, Párizst, Amsterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is megelőzve csaknem 18 ezer szavazattal a 8. helyen zárt a január 18-tól február 8-ig tartott szavazáson. Mitől népszerű Budapest? Milyen mértékben fejlődött a turizmus az utóbbi néhány esztendőben?

Az unió illetékes bizottsága elfogadta az Erdős Norbert európai parlamenti képviselő által benyújtott mézjelentést, és rövidesen a plénum elé kerül a fontos, hazánk és az unió méhészeinek érdekeit képviselő dokumentum. Milyen jövő vár a mézágazatra? Milyen élettani hatásai vannak a méznek, miért hívják csodaszernek?

Horgászok figyelem! Sürget egy fontos határidő, február 28-a, a fogási napló leadása. Január elsejétől életbe lépett néhány nagyon fontos változtatás, amit mindenkinek tudnia kell a horgászat megkezdése előtt. Mi a teendő a szezonelőn?

Fontos, hogy minél hamarabb megismerkedjenek a gyermekek az energiával takarékoskodás okaival és lehetőségeivel. Van, ahol már az óvodában hallanak erről a kicsik, máshol, egy országos program segítségével a felnőttek járnak elől jó példával. Hogyan hívhatjuk fel a fiatalok figyelmét az energiatakarékosságra?

IDE KATTINTVA visszahallgatható a teljes adás!

Napközben – Kossuth, február 20., kedd, 9.00

Műsorvezető: Ujhelyi Zoltán
Szerkesztő: Bakos Csaba

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább