Rondó: házasság hete

A február 15-i adás tartalmából.
 

Jótékonysági koncert, lembergi városnézés, számos programajánló az elkövetkező napokra, és természetesen a házasság hetében mi is szót ejtünk a házasság és a család fontosságáról.

LENGYEL-MAGYAR JÓTÉKONYSÁGI KONCERT
„Zenei álom” ez volt a címe annak a. jótékonysági koncertnek, amelyet lengyelországi művészek közreműködésével a lengyel-magyar barátság jegyében szerveztek januárban Budapesten.

BOLGÁR EU-ELNÖKSÉG NYITÓRENDEZVÉNYE
„Az egység erősít” ezzel a mottóval vette át az Európai Unió soros elnöki tisztét. A magyarországi nyitórendezvényre január 25-án került sor a Szent István Bazilikában.

LEMBERGI SÉTA
A folytatásban városnéző sétára invitáljuk nézőinket. Bemutatjuk Lemberg történetét, nevezetességeit, és egy ukrán-magyar házaspárt is megismerhetünk.

ARCKÉP – BERNÁTH FERENC ÉS BERNÁTH VIKTÓRIA
A házasság hetében egy fiatal művészházaspárt és családjukat mutatjuk be. Ferenc és Viktória Ungvárról települtek át Magyarországra, és itt alapítottak családot. A zene révén találkoztak, és ahogy ők fogalmaznak, több szerencsés véletlennek és a gondviselésnek köszönhetően most is a zene, család és barátok töltik ki életüket.

Rondó nemzetiségi magazin – Duna – február 15., csütörtök, 6:45
Ismétlés aznap, 15:15-től a Duna World-ön!

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább