A Dal 2018

Különleges egyéniségek A Dal színpadán

Kimnowak és Kardos-Horváth János közös produkciója A Dal elődöntőjében
 

Szombaton egy újabb remek zenész párost láthatnak A Dal nézői a 20.30-kor kezdődő show-műsor vendégfellépőjeként. A dalválasztó elődöntőjében Kimnowak és Kardos-Horváth  János lép színpadra.
„Különleges felkérésnek teszünk eleget egy másik generációhoz tartozó fiatalemberrel közösen, akinek a szuverenitása, alkotói egyénisége és személyisége mindig közel állt hozzám. Jó viszonyban voltunk eddig is, de nem dolgoztunk együtt. Magam is meglepődtem, hogy milyen harmonikusan működtünk együtt” – mondta Novák Péter a közös munkáról. „Természetesen hetedik-nyolcadikos koromban sokat hallgattam a Kimnowak-ot, emblematikus zenekar volt. Sőt, korábban már játszottam is a dalaikat, de a most szombati egészen különleges produkció lesz” – ígéri Kardos-Horváth János.
A különleges produkció mellett színpadra lép kilenc előadó A Dal elődöntőjének mezőnyéből, akik közül négyen jutnak majd a február 24-i döntőbe. A nézők pontozással és szavazással segíthetik kedvenceiket A Dal applikáción és adal.hu honlapon keresztül, valamint SMS-ben.

Kapcsolódó Hírek