Egyéb

Napközben: Milyen a jó és szerethető iroda?

A február 9-i adás tartalmából
 

Budapesti autómegosztás
Elindult Budapest 10 kerületében a MOL megosztott autó szolgáltatása 300 autóval, percenként 66 forintért 990 forintos havi díj mellett, vagy percenként 77 forintért havi díj nélkül.
A szolgáltatást egy hónapig 33 forintos percdíj mellett lehet kipróbálni és még a regisztrációs díjat és a havi díjat is elengedik. Kik és hogyan használhatják az új rendszert?
riporter: Bicskei Bea
vendég:
Apáti-Tóth Kata, a MOL Magyarország kommunikációs igazgatója
-közlekedési szakember-szervezés alatt

Milyen a jó és szerethető iroda?
Adásunkat megelőző este adták át 6 kategóriában az idei Év irodája dijakat. Milyen a jó, funkcionális ugyanakkor élhető és szerethető iroda?
A környezetvédelmi és energiahatékonysági szempontok mellett, a munkatársak egészségének és közérzetének javítása határozza meg az irodafejlesztéseket az elkövetkező évtizedben. A nemzetközi WELL Building Standard (WELL) minősítése éppen ezeket a szempontokat vizsgálja és ismeri el, amelynek bevezetésén ezekben a hetekben dolgoznak a szakemberek.
riporter: Tarnóczi László
vendég:
Dr. Német Edit, ELTE Gazdálkodástudományi Intézet, Menedzsment és Üzleti Jog Tanszékének egyetemi adjunktusa, Év irodája verseny zsűri tagja
Radványi Gábor, a Futureal főépítésze

Érettségire jelentkezés
Február 15 érettségire jelentkezés határideje: Van-e idén változás a rendszerben? Iskola vagy diák intézi? Mi van, ha valaki már végzett, de most szeret ne emelt szintű vizsgát tenni? Hány éves korig lehet jelentkezni? Hol, hogyan? Hány tárgyból érdemes egyébként emeltszintű érettségit tenni? Mi van, ha olyan tárgyból szeretne valaki érettségit, amit az iskolája nem tanít? Bárhol érettségizhet egy tanuló?
riporter: Gödöllei Anna
vendég: Pongrácz László, Köznevelési Programok Főosztályának vezetője
-középiskolai igazgató-szervezés alatt

Bozsik gazda tanácsai

Napközben – Kossuth, február 9., péntek, 9.00

Szerkesztő: Czifra Szilvia
Műsorvezető: Banner Géza

Itt visszahallgathatja az egész adást >>>

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább