Egyéb

Napközben: amire figyeljünk a lakásépítés alkalmával

A február 7-i adás tartalmából
 

Mostantól cafetériával is lehet fizetni a diákhitel törlesztőjét. Milyen a fogadtatása ennek az új lehetőségnek? Megismerhetjük a legfrissebb adatokat, hány munkáltató segít ebben a formában a munkavállalónak. Megnézzük, milyen változást hozott még az idei esztendő a cafetériában.

Hallgassa meg!

Két tapasztalt magyar anyanyelvű angol tanár izgalmas megoldást talált a tanulók legjellemzőbb problémájára, és kifejlesztették az első regény alapú online nyelvtanfolyamot. Egy olyan módszert szerettek volna létrehozni, ami érezhető módon segíti a tanulókat céljaik elérésében, miközben izgalmas megoldásokkal tartja szinten motivációjukat. Milyen újítások jelennek meg és válnak be a nyelvtanítás területén?

Hallgassa meg!

Szakértők szerint a blokklánc technológia az internet elterjedéséhez hasonló forradalmi változásokat hozhat, amely alapjaiban rajzolhat át iparágakat. A Digitális Jólét Program éppen ezért stratégiai fejlesztési területei közé emelte a blokklánc és a pénzügy technológia területét. De mit is jelentenek ezek, és hogyan hatnak a következő évek mindennapjaira?

Hallgassa meg!

Miközben Magyarországon egyre inkább nő a lakásépítési kedv, és az építőipar e területe felfutóban van a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint, a fogyasztóknak és a vállalkozásoknak is egy sor fogyasztóvédelmi előírással kell tisztában lenniük, és azokat be is tartaniuk a munkák elvégzése során. Mire figyeljünk a lakásépítés alkalmával?

Napközben – Kossuth –  február 7., szerda, 9.00

Műsorvezető: Banner Géza
Szerkesztő: Bakos Csaba

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább