Lendüljenek Berki Krisztiánnal

A január 25-ei adás tartalmából
 

A Lendület magazin januári epizódjában az elmúlt esztendő legizgalmasabb pillanatait elevenítjük fel, január 25-én, csütörtökön 16:05 órától az M4 csatornán.

Az Ászok ásza rovatban a győri rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál legeredményesebb versenyzőjével, Bácskay Csengével beszélgetünk, továbbá a szombathelyi torna Challenge Világkupa legkiválóbb sportolója, az Eb-ezüstérmes, Világkupa-szériagyőztes Kovács Zsófia is megszólal.

Az Ígéret földjében Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára az utánpótlás kapcsán bejelenti, hogy a Magyar Torna Szövetség javaslatot tett a Nemzetközi Torna Szövetségnek (FIG) junior világbajnokság megrendezésére, a FIG pedig letette voksát, és már az is elképzelhető, hogy Magyarország lesz a házigazda 2019-ben.

Ugyanakkor felidézzük az esztendő utolsó versenyét is, a női és férfi csapatbajnokságot, ahol rendhagyó módon Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász pontoz.

A Ha én ezt a klubról egyszer elmesélem rovatunkban a túrkevei tornászok mutatkoznak be, hiszen a jövőben a KNIR DSE sportolói is saját teremben készülhetnek. A Tökéletes mozdulat a MATSZ egy másik szakágáról, az akrobatikus tornáról szól, ugyanis első alkalommal került megrendezésre a Budapest Acro Cup elnevezésű nemzetközi akrobatikus torna klubverseny.

Lendüljenek velünk!

Lendület – M4 – január 25., 16:05

Tovább a Lendület oldalára>>>

Olvasson tovább