Egyéb

Napközben: javában tartanak már a téli leértékelések

A január 19-i adás tartalmából
 

– Javában tartanak már a téli leértékelések, akciók az üzletekben és a webshopokban is. Milyen fogyasztóvédelmi szabályok vonatkoznak az árcsökkentetet termékekre? Mi történik ha több ár szerepel a címkén? Visszaválthatóak-e az akciós termékek? Mit rejt a hirdetésekben az „akár” szócska? Milyen szabályok vonatkoznak az interneten rendelet akciós termékekre? Miért kell már szinte azonnal karácsony után akciókat hirdetni? Milyen szabályok vonatkoznak az akciós termékek bolton belüli elhelyezésére? Miért keverhetőek össze könnyen az akciós és a nem leértékelt termékek?

– Országos szolgáltatási hálózat segítheti a jövőben a fogyatékos gyermekeket és fiatalokat nevelő családokat. A támogató szolgálatok szakemberei a gyermekek felügyeletében és ellátásában tehermentesítik a szülőket. Az érintett családok otthonában nyújtott segítségnyújtás a Kézenfogva Alapítvány FECSKE Szolgálatának kibővítésével, partnerszervezetek bevonásával valósul meg országszerte.

Mosolyogj és a világ visszamosolyog rád, tartja a mondás. Hogyan lesz a mosoly turisztikai érték, a városmarketing része? Milyen apró és nem drága ötletekkel lehet szerethetővé tenni egy települést? Miért kell egy városnak/falunak „kitalálnia” magát? Miskolcon immár harmadik éve fut a Mosoly-program, amely megmozgatja a városba érkező turistákat. Szavazhatnak a legmosolygósabb recepciósra, taxi sofőrre, pincérre. De mivel tud előrukkolni egy kisebb település?

-Bozsik gazda tanácsai: csicsóka

-Színes programajánló: Téli túra az ártéri erdőben, Mártélyon, Albert András, Kiskunsági Nemzeti Park, természetvédelmi őrkerület-vezető

IDE KATTINTVA VISSZAHALLGATHATJA A TELJES ADÁST

Napközben – Kossuth január 19., péntek, 9.00

Műsorvezető: Banner Géza
Szerkesztő: Czifra Szilvia – Körmöczi Zsuzsa

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább