Egyéb

Napközben: Érdemes szenteste taxizni?

A december 18-i adás tartalmából.
 

Taxisok – karácsonykor és év végén, mikor nincs tömegközlekedés, mire számíthatunk vajon? Lesz-e elég taxi vagy hiába hívjuk? És egyáltalán, hogyan hívjuk? Mi a jobb, az applikáció vagy a régi telefonos rendelés? Taxi vagy sofőrszolgálat? Hétfőn 9 és fél 10 között megpróbáljuk kideríteni, hogy hogyan juthatunk haza szenteste és szilveszterkor.

Hallgassa meg!

– Második témánk az örökké érdekes  pénzügyi kérdések lesz. Mire kell figyelni, ha áruvásárlási kölcsönt veszünk fel és mire figyelmeztet a Nemzeti Bank? Rendben van-e ha áruvásárlási kölcsön címén hitelkártya szerződést írunk alá és tényleg 0 százalékos-e a nulla százalékos hitel?

Hallgassa meg!

– Megkérdezzük majd azt is, hogy mikor várható, hogy kártya helyett telefonnal fizetünk. Minderről tehát fél 10 és 10 között hallhatnak, utána pedig téli túrákról beszélgetünk. Miért jó télen túrázni, hová szerveznek ilyeneket, és mennyire érdekes már télen meleg vizű patakon evezni?

Hallgassa meg!

– A karácsony a fény ünnepe is, mindenhol sok mindennel világítunk ilyenkor, mi pedig beszélünk is róla. Fél 11 és 11 között mindent megtudhatunk a karácsonyi füzérekről, és bepillanthatunk a fantasztikus fényfestők munkájába is.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – december 18., hétfő, 9.00

Szerkesztő: Veress Ágnes
Műsorvezető: Horváth Szilárd

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább