Jónak lenni jó!

Jónak lenni jó: Több mint 290 millió forintnyi adomány gyűlt össze a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára

Idén hatodik alkalommal rendezte meg a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányát, amelynek kedvezményezettje ezúttal a Magyar Máltai Szeretetszolgálat volt, akik a legszegényebb családok gyermekeit segítő, esélyteremtő programokra, a mozgásukban korlátozott fiatalok és a vészhelyzetben bevethető máltai csoportok támogatására gyűjtenek.

Reggel 9 órakor kezdődött el a közmédia egész napos műsorfolyama a Duna Televízión. A stúdióban Novodomszky Éva, és Székely Dávid köszöntötték a nézőket.

Rengeteg értékes tárgyat ajánlottak fel idén is a Jónak lenni jó kampányához, amelyeket természetesen meg is vásárolhatnak. Ilyen például Szilágyi Áron kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó kardja, amellyel a 2016-os riói olimpián aranyérmet szerzett, de hazavihetik akár Rejtő Ildikó kétszeres olimpiai bajnok tőrvívó, a comói versenyen kapott ezüst tőrét, illetve az Aranycsapat akkor még élő tagjainak képes emlékmezét – Hidegkuti Nándor, Buzánszky Jenő és Grosics Gyula dedikálásával. További megvásárolható, és licitálható tárgyakat a Jónak lenni jó oldalán tekinthetnek meg.

Több mint 90 millió forint gyűlt össze eddig a Máltai Szeretetszolgálat számára. Ne feledjék, egész nap hívhatják a 1350-es adományvonalat, amellyel 250 Ft-al támogathatják Önök is az intézmény tevékenységét, emellett továbbra is érdemes körülnézni a Jónak lenni jó oldalán, ahol rengeteg értékes tárgyat vásárolhatnak meg, de vannak olyan felajánlások is, amelyekre licitálhatnak. Ilyen például a Placido Domingo spanyol operaénekes által felajánlott dedikált Real Madrid futball mez, vagy a Viktória-mintás herendi lámpa, rajta Herczegh Anita, Marton Éva és Szilágyi Áron aláírásával.

Számos felajánlás már gazdára talált, úgy mint Rodolfo mikrofonja, a közmédia Ridikül c. műsorának vendégkönyve, vagy Zubin Mehta karmester pálcája, de még mindig sok értékes tárgyat vásárolhatnak meg. Már több mint 107 millió forint gyűlt össze az Önök támogatásaiból.

Továbbra is szeretettel fogadjuk Önöktől a hívásaikat, és el kell mondanunk, hogy nem csak anyagi, de tárgyi felajánlás is sokaktól érkezett, a bútoroktól kezdve a használati tárgyakon keresztül a ruhadarabokig. Ne feledjék, a 1350-es adományvonalat tárcsázva 250 Ft-al járulhat hozzá a Máltai Szeretetszolgálat áldozatos munkájához.

Közel 120 millió forintnyi adomány gyűlt össze, amivel idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját segítjük, akik a legszegényebb családok gyermekeit segítő, esélyteremtő programokra, a mozgásukban korlátozott fiatalok és a vészhelyzetben bevethető máltai csoportok támogatására gyűjtenek. Látogassanak el oldalunkra, ahol még mindig számos értékes tárgyat vásárolhatnak meg, mint például egy Zsolnay vázát, vagy egy 1052 darabos LP hanglemez gyűjteményt és egy kiváló minőségű korabeli TESLA dinamikus lemezjátszót Dobó Attila felajánlásával.

Sorra érkeznek az adományok, és a stúdióban sem áll meg az élet. Novodomszky Éva és társ-műsorvezető partnerei vendégeikkel együtt mutatják be az általuk felajánlott tárgyakat, mint például egy Red Bull Racing baseball sapkát, amelyet a csapat két versenypilótája, Daniel Ricciardo és Max Verstappen írtak alá, illetve egy Forma 1-es gumiabroncsot, amelyre a Hungaroring pályacsíkját tetoválták rá.

Továbbra is szeretettel várjuk hívásaikat, és felajánlásaikat. Támogassa Ön is a Magyar Máltai Szeretetszolgálat áldozatos munkáját!

Eddig közel 200 millió forintnyi adományt gyűlt össze a Máltai Szeretetszolgálat számára. Este 10 óráig folyamatosan hívhatják telefonszámunkat, ha Önök is szeretnék támogatni az intézmény munkáját, illetve a 1350-es adományvonal hívásával 250 Ft-al járulhatnak hozzá a kezdeményezéshez.

A nap végére a licitek is lezárultak, a herendi lámpa 2 200 000-ért, Rafael Nadal dedikált teniszütője 680 000-ért, Placido Domingo dedikált Real Madrid meze 520 000-ért, a Forma 1-es gumiabroncs 450 000-ért, a Tokaji aszú pedig 300 000 Ft-ért kelt el. Az idei Jónak lenni jó egész napos műsorfolyamunk végén Novodomszky Éva és Kovács Koko István vendégeikkel, Herczegh Anitával, Kozma Imre atyával, Vaszily Miklóssal, és Nyúl Sándorral egy kisebb összefoglalóval elevenítették fel a 2017-es Jónak lenni jó legszebb pillanatait, hogy emlékezzenek arra a napra, ahol több mint 290 millió forint gyűlt össze a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára, mindez az Önök segítségével.

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk Mindenkinek!

Nézze meg képgalériánkat a Jónak lenni jó egész napos műsorfolyamáról>>>

Tovább a Jónak lenni jó oldalára>>>