Ínyesmester, a gasztronómia rendkívüli alakja. Magyar Elek nem volt szakács mégis kiválóan tálalta a magyar konyha értékeit.
Gasztronómiai utazás a Szilas patak mentén. 16. kerületi háziasszonyok szakácskönyve.
Ünnepi finomság 20 perc alatt, avagy az ördöghal esete a rózsaborssal.
Szőke Mátyás az Év Bortermelője. Most egy élet munkája hozta meg gyümölcsét.
Változatosság, különlegesség és lelkesedés a konyhában is. Fehér Anna színművésznő egy percig sem tagadja, hogy imád enni és főzni sem rest.
Megszólalók:
Fehér Anna színművésznő
Szőke Mátyás borász
Saly Noémi kurátor, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
R. Törley Mária szobrászművész
Szabari Zoltán szakács
Korkóstoló – Kossuth – december 17., vasárnap, 9:30
Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.