Egyéb

Napközben: adjunk élményt karácsonyra!

 

Egyre gyakrabban érzékeljük a személyekre irányuló profi marketingmunkát, és tapasztaljuk ennek erejét. Most jelent meg egy könyv amely a személymenedzselést; az arc-piacot, azaz a cserélhető teljesítményű emberek piacát jelenti, de érdemes beszélni  a híres emberek és márkák együttműködéséről is. Ha már a személyiség marketingnél tartunk: a munkaadó és munkavállaló marketing összefüggései mellett sem mehetünk el szó nélkül. Hogyan lehet az emberből márka, hogyan tehetem magam vonzó márkává hogyan működik az én-marketing?

Hallgassa meg!

Kétezer felnőtt magyar internetező megkérdezésével készült felmérés alapján több mint 40 százalék szívesebben ad élményt karácsonyra szeretteinek, mint mást. Ők is szívesen fogadnak például fürdőzést, utazást, vagy koncertet. A nők hagyományosan korábban ünnepi hangulatba kerülnek, tájékozódnak a lehetőségekről, keresik az ajándékot, sokan már októberben, vagy hamarabb elkezdik. Ezzel szemben a férfiak közül többen a november végi akciókból próbálnak ötletet meríteni, és december elején jutnak el oda, hogy meg is vásárolja az ajándékot, akár élményt, akár valamilyen tárgyat. Mi a jó ajándék? Nem kellemetlen e pénzes borítékot a fa alá tenni?

Hallgassa meg!

Végtelen hosszúságú lesiklópályák, halkan suhanó felvonók. Egyre többen választják a téli sportokat kikapcsolódásul. A szép élmények azonban veszélyt is rejthetnek. Fel kell készülnünk ezekre a kirándulásokra. Hogyan válasszunk sí terepet, kell e oktató a tanuláshoz, mi alapján válasszuk ki a felszerelésünket?

Hallgassa meg!

Nem csak a csokoládé, hanem a búzacsíra, a zabpehely, a banán, sőt bizonyos húsok fogyasztása is hozzájárulhat a jó hangulathoz, míg a halaknak és a bogyós gyümölcsöknek fájdalomcsillapító hatásuk van. A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként ezeket is érdemes beépíteni az étrendbe, különösen azoknak, akinek hosszú időn át rossz a hangulata, vagy krónikus fájdalmuk van. Hogyan válasszuk ki ételeinket, hogy a szürke egyhangú időjárást hatásai kompenzálhassuk?

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – december 13., szarda, 9.00

Műsorvezető: Banner Géza
Szerkesztő: Zsoldos László

Videó ajánló

Olvasson tovább