A Dal 2018

A Dal 2018 - Visszalépett az egyik versenyző

Váratlan esemény történt A Dal 2018-ban. Visszalépett a legjobb 30 egyik előadója. A zenekar családi okokra hivatkozik.
 

Pár napja, december 6-án hirdette ki a közmédia A Dal 2018 legjobb 30 előadóját, akik bekerültek a 2018. januárjában induló televíziós elődöntőbe. A résztvevők egy budapesti sajtótájékoztatón tudták meg az örömhírt, hogy dalukkal bekerültek a legjobb 30 előadó közé. Az eseményen egyébként a négy zsűritagot: Schell Juditot, Mező Misit, Frenreisz Károlyt és Both Miklóst is bemutatta A Dal 2018 két új műsorvezetője, Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

Azonban alig kezdődtek meg a műsor előkészületei, máris egy váratlan fordulat következett be. A The Matter zenekar ugyanis visszalépett A Dal 2018 versenyéből. Sajtóközleményükben családi okokra hivatkoztak:

„Legnagyobb sajnálatunkra nem tudjuk A Dal 2018-as versennyel járó kötelezettségeket vállalni. Zenekarunk énekesének Mushunakváratlan családi okok miatt Bécsben kell tartózkodnia a következő hónapokban. Köszönjük szépen a bizalmat, a zsűri tagjainak, hogy lehetőséget láttak dalunkban és zenekarunkban. A többi versenyzőnek pedig sok sikert kívánunk! The Matter”

A legjobb 30 dal közé az előzsűri már ki is választotta a következő esélyest, a Patikadomb zenekart láthatják a nézők a Jó szelet! című dalukkal.

Kapcsolódó Hírek