Egyéb

Napközben: hová lettek a bolygók?

A december 8-i adás tartalmából
 

Egy friss felmérés szerint az egészségmegőrzésre és utazásra fordítják a legtöbb támogatást. De népszerű volt idén az óvoda- és iskolakezdést segítő támogatás is. Új elem hogy a diákhitel is bekerül a cafetéria rendszerbe 2018-tól. Mit adhatnak a munkaadók járulékmentesen a következő esztendőben?

Hallgassa meg!

Hiánypótló programot indít a MEOSZ (Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége) a mozgáskorlátozott embereket szolgáló infokommunikációs akadálymentesítésre. A kezdeményezésnek köszönhetően a súlyosan mozgássérült, kommunikációs nehézségekkel küzdő személyek juthatnak speciális, az egyéni szükségleteknek megfelelő informatikai eszközökhöz és kiegészítőkhöz. A korszerű megoldásokról és az országos szolgáltatási hálózat kialakításáról is kérdezzük a vendégeket.

Hallgassa meg!

Örökösödési vita mozaik családban. Melyik család az igazi család? Hogyan fajulhat magánnyomozó bevonásáig egy örökösödési vita? Hogyan bizonyítható hogy az elhunyt nevén futó hitlet az egyik örökös törlesztette? Hallgatói panasz nyomába eredünk….

Hallgassa meg!

Színes programajánló: Hová lettek a bolygók?-csillagnéző túra: Czumpf Attila, Természetes Életmód Alapítvány mt., programszervező

Napközben – Kossuth –december 8., péntek, 9.00

Szerkesztő: Czifra Szilvia-Körmöczi Zsuzsanna
Műsorvezető: Banner Géza

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább