Egyéb

Napközben: közeledik a karácsony, de kinek milyen ajándékot válasszunk?

A december 5-ei adás tartalmából
 

E-egészségügy – Hol működik és hol nem az e-recept és egyáltalán, mit tud ez a rendszer? Igaz, hogy elég a patikába mennünk, kihagyhatjuk a rendelői sorban állást? Valóban vége lesz a papír alapú lázlapnak, elképzelhető, hogy nálunk is táblagépekkel mennek lázat mérni a nővérek? Tényleg várható, hogy a kórházi zárójelentés, a laboradatok mind-mind hozzáférhetőek lesznek elektronikusan, és nyugodtan elveszíthetjük őket? És Az új elektronikus eü rendszerben vajon ki hogyan férhet a betegadatokhoz?

Hallgassa meg!

Próbaválás – Vajon mire jó a próbaválás? A házaspárok egy ideig külön költöznek, nem beszélnek egymással heteken át, majd eldöntik, hiányoznak-e egymásnak, tudják-e együtt, folytatni az életüket vagy inkább különválnak. Jó módszer-e ez a házasság megmentésére vagy inkább a válás előszobájának tekinthető?

Hallgassa meg!

Egyre több bölcsi épül részben uniós, részben helyi forrásból. Mekkora az igény és milyen tervek vannak? Mi történik az apró településeken, ahol csak néhány bölcsis korú gyerek él? Bölcsiépítések szerte az országban.

Hallgassa meg!

Játékműsor: közeledik a karácsony, a Mikulás pedig itt is van. Játékot mindenkinek ajándékozhatunk, felnőttnek gyereknek egyaránt. De kinek milyet válasszunk? Díjnyertes és egyszerűen csak jó játékokat ajánlunk.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth –december 5., kedd, 9.00

Szerkesztő: Veress Ágnes
Műsorvezető: Banner Géza

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább