Egyéb

Napközben: Mesterséges intelligencia

A november 27-i adás tartalmából

Először az Egészséges Budapestért Programról hallhatnak, amely az év közepén indult el és a főváros, valamint Pest megye 10 éves egészségügyi fejlesztéséről szól, összesen 700 milliárd forint értékben. Már idén is voltak jelentős eredmények, pl. több olyan berendezést sikerült beszerezni, amelyek régóta hiányoztak a kórházakból.

Hallgassa meg!

Következő blokkunkban a keddi digitális esélyegyenlőség és mesterséges intelligencia jegyében tartandó tanácskozás nyomán a közeli jövő technológiai fejlesztéseiről, munkaerőpiaci, társadalmi változásokról és az ehhez szükséges oktatási trendekről lesz szó.

Hallgassa meg!

A Krónika után az ingatlanpiacon próbálunk megfizethető kislakást, garzont keresni. Nem lesz könnyű, mert ahogy a kínálati oldalon megjelenik egy egy ilyen ajánlat, azonnal el is tűnik. Az okokról és egy ingatlanszakmai névjegyzék megfelelő működéséről az érintettekkel beszélgetünk.

Hallgassa meg!

Végül az idősebb korosztály mozgáshoz, természetjáráshoz való viszonyát feszegetjük egy olyan gyaloglásra buzdító klubhálózat megalakulása kapcsán, amelyet kifejezetten a szeniorok fizikai adottságaira szabtak a kezdeményezők.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – november 27., hétfő, 9.00

Szerkesztő: Kuti-Hajdufy Eszter
Műsorvezető: Horváth Szilárd

Tovább műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább