Szandi kedvenc szettjei A Dal 2024 adásaiból

Lenyűgöző ruhákban értékelte a versenyzők produkcióit Szandi a Duna dalválasztójának zsűrijeként. Mutatjuk, melyek voltak a kétszeres eMeRTon-díjas előadó kedvencei.

Előadóművészként a kezdetektől fontosnak tartja a színpadi megjelenést Pintácsi Alexandra, Szandi. A Dal 2024 zsűritagjaként az utóbbi hetekben több látványos darabot viselt. A háromgyerekes édesanyának a rendszeres sportnak köszönhetően nem kellett kompromisszumot kötnie abban, hogy milyen ruhát öltsön magára, hiszen bármilyen szabásvonalat magabiztosan viselhet. Az énekes pazar kínálatból választhatta ki, milyen színű, mintájú és anyagú fellépőruha legyen rajta az élő adásokban. Divat és dizájn március 2-i adásában meg is mutatta a ruháit egy próba alkalmából.

„Csak annyira szeretem követni a divatot, amennyire szakmámból kifolyólag muszáj. Sokkal szívesebben vásárolok főzéshez alapanyagot vagy válogatom egy cukrászkellék boltban formatorta készítéséhez a hozzávalókat. Ezért is élvezem ilyen esetben azt, hogy profi szakemberek adnak rám olyan gyönyörű ruhakölteményeket, amik illenek az egyéniségemhez, és amiket boldogan öltök magamra. Az egyik kedvencem a harmadik válogatón viselt kék ruha. A zöld és a halvány rózsaszín flitteres szűk ruhában szintén jól éreztem magam, de a pink ruha is nagyon tetszett. A nadrágkosztümben pedig azt élveztem, hogy nagyon kényelmes volt. Egy ilyen jellegű műsorban, mint amilyen A Dal, az is fontos, hogy ne feszengjek egyik ruhában sem, és tudjak a feladatomra koncentrálni. Nem csak a ruhaválasztásban kaptam segítséget, a sminkessel és a fodrásszal is tökéletesen összehangolódtunk, mindig eltalálták, hogy az adott szetthez milyen stílus passzol”  – összegezte Szandi A Dal 2024 adásaihoz kapcsolódó divatélményét.

Szandi hozzátette, a március 23-i döntőben az évad egyik legkülönlegesebb kreációjában lesz látható. Előzetesen mindössze annyit árult el, hogy egy alkalomhoz illő, ünnepélyes fekete ruhát visel majd, tollas díszítéssel. „Úgy gondolom, meg kell adni a tiszteletet a versenyzőknek és a nézőknek” – hangsúlyozta.

Szombaton véget ér a Duna dalválasztó műsora: A Dal 2024 tíz döntős versenydala szimfonikus változatban hangzik el, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát Balassa Krisztián vezényli. A győztes fődíja egy nyolc dalos lemez készítése a világhírű berlini Hansa Studios-ban.

Extra tartalmakért érdemes követni A Dal Facebook– és Instagram-oldalát, hivatalos YouTube-csatornáját, adal.hu-t, valamint a műsor két házigazdája, Rókusfalvy Lili és Fodor Imre közösségi média felületeit.

A Dal 2024 – döntő szombaton 19:35-től a Dunán és a Petőfi Rádióban, ismétlés vasárnap a Duna World csatornán 10:30-tól.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2024/03/Szandi_foto_MTVA_Csondor_Kinga-zold-954x1400.jpg
    [alignment] => aligncenter
)