A Dal 2024 ítészei vetélkednek a Magyarország, szeretlek!-ben

A Duna dalversenyének zsűrije szombat esténként A Dal 2024 fellépőit pontozza. Vasárnap viszont az ítészek küzdhetnek a pontokért a csatorna vetélkedőműsorának játékosaiként. Miller Zoltán csapatát a dalválasztó műsorvezetőpárosa és a 2023-as győztes produkció előadója erősíti, míg Vágó Bernadett oldalán a zsűritagok küzdenek a győzelemért a 19:45-től jelentkező tematikus adásban.

A Magyarország, szeretlek! című vetélkedőben március 17-én A Dal 2024 ítészei a műsorvezetőkkel és a tavalyi évad győztes dalának énekesével mérkőznek meg. Szandi, Egri Péter és Ferenczi György Vágó Bernadett piros csapatában kel versenyre a mindent eldöntő pontokért. Míg a zöld csapat kapitánya, Miller Zoltán oldalán, a Duna showműsorainak házigazdái, Rókusfalvy Lili és Fodor Imre, valamint a március 23-i szimfonikus döntő extra produkciójaként visszatérő Titán zenekar frontembere, Szabó Előd játszik.

A műsorban nemcsak az derül ki, hogy hívták a Duna első gőzhajóját, és ki a miskolci Elvis, a nézők megtudhatják, mi volt Szandi legemlékezetesebb 18. születésnapi ajándéka, milyen közös szenvedélye van a kétszeres eMeRTon-díjas énekesnek és Fodor Imrének, és mitől rettegnek A Dal 2024 házigazdái. Magyarország Érdemes Művésze, a Máté Péter-díjas, kétszeres Artisjus-díjas és kétszeres eMeRTon-díjas Ferenczi György elárulja, mivel hatotta meg annyira kislánya, hogy elsírta magát, Egri Péter, a Mystery Gang frontembere a Tankcsapda előzenekaraként szerzett élményeit osztja meg, Szabó Előd pedig elmeséli, miként kísérik medvék a szászrégeni zenekar útját.

Magyarország, szeretlek! vasárnaponként 19:45-től a Dunán.

A Dal 2024 – második elődöntő szombaton 19:35-től a Dunán és a Petőfi Rádióban.

Fotó: IKO/Máté Krisztián

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2024/03/Magyarorszag-szeretlek_foto_IKO_Mate-Krisztian-1-scaled-e1710602454222-2000x1123.jpg
    [alignment] => aligncenter
)