Vakmerő mutatványra készül Szandi

A Dal 2024 zsűritagja minden lehetőséget megragad arra, hogy kedvenc szabadidős tevékenységét, a légtornázást gyakorolhassa. Bár mára otthonosan mozog ég és föld között, és profi segítsége akad a tréningben, férje sokszor aggódik érte, amikor a levegőben van – mondta a Duna Család-barát magazinjának vendégeként.
 

Nőnap alkalmából egy leginkább hölgyek körében népszerű művészi sportot, a légtornát mutatta be a Duna Család-barát magazinja. A témában A Dal 2024 zsűritagja, Szandi vendégeskedett, hiszen az előadó már többé  éve szenvedéllyel űzi ezt a mozgásformát. Edzője, Vincze Tünde, a Magyar Légtornász Egyesület elnöke így vallott tanítványáról: „2018 óta elválaszthatatlan a légtornától Szandi. A fűrészpor a talpára tapadt a manézson, és magával ragadta ez a világ. Összetett, professzionális trükköket talál ki és valósít meg, nincs előtte lehetetlen. Elhivatott, szenvedélyes, gyorsan tanul és folyamatosan fejlődik. Előző életében biztos, hogy artista volt” – jegyezte meg a Hortobágyi Károly-díjas artistaművész.

Szandi szerint eredményeit az érzéke mellett kitartásának köszönheti, amikor szabadideje akad, azt gyakorlással tölti: még A Dal 2024 előzetesében is kamatoztatta tudását„Az adrenalin az éltető erőm. Ha valamit elvállalok, azt csak szenvedéllyel tudom csinálni. Legyen az a zene, a formatorta sütés vagy akár a légtorna. Bár az utóbbi nem teljesen veszélytelen, a rengeteg gyakorlásnak köszönhetően nincs ok az aggodalomra. Persze, a férjem félt, nehogy bajom essen, és közben mérhetetlenül büszke rám” – fogalmazott az eMeRTon-díjas előadó, aki az új dalához készülő videóklipben is a magasba merészkedik. A lenyűgöző mutatványt élőben is bemutatja majd ének kíséretében március 24-én a Fővárosi Nagycirkuszban, a második Légtorna Fesztiválon.

Család-barát – hétköznap 9:35-től és 11 órától a Dunán.

A Dal 2024 – szombaton 19:35-től a Dunán, ismétlés vasárnap a Duna World csatornán 10:30-tól.

Borítókép: Fotó: MTI/Illyés Tibor