Rókusfalvy Lili

 

A Dal 2020, A Dal 2022 és A Dal 2023 műsorvezetője
A Duna műsorvezetőjének öt éves korától a tánc volt a szenvedélye. 15 évesen már egy felnőtt kortárstánc-társulat tagja lett, innen hozza mindazt, amik segítik őt a munkában: az alázatot, a figyelmet, a kitartást és az összpontosítást. Ma már csak hobby szinten táncol, ha ideje engedi.
2015 márciusában kezdődött a televíziós pályafutása. Gyakornokként került a közmédia csatornájához. Fél év alatt szerkesztő-riporter, majd műsorvezető lett a Petőfi TV-nél. A csatorna nemcsak a tévézés iránti szenvedélyt hozta meg Lili életében, hanem egy interjúnak köszönhetően ismerte meg szerelmét, férjét és azóta már két gyönyörű gyermekük is született. Így a mindennapok még izgalmasabbak és boldogabbak számára, viszont ugyanolyan pörgősek, csak már máshogy. A családi életét és a munkáját tökéletesen össze tudja hangolni.
A nézők olyan műsorok műsorvezetőjeként ismerhetik, mint az Én vagyok itt, a Nagyszínpad, a Mesterember, a Petőfi Zenei Díjátadó, a Családvarázs/Családmeséink, a Családi kör, a Csináljuk a fesztivált! vagy A Dal.
Rókusfalvy Lili büszke rá, hogy mindig testhezálló, szép feladatokkal találják meg, és minden egyes munkájában megadatik neki a fejlődés lehetősége. A Duna showműsorainak háziasszonya már otthonosan mozog A Dal színpadán, harmadik alkalommal vezeti a dalversenyt.