Rókusfalvy Lili egy díjnyertes Merő Péter ruhában hirdette ki az év dalát

Lélegzetelállító ruhakölteményben vezette A Dal 2023 döntőjét Rókusfalvy Lili. A show divatrajongó háziasszonya a dalverseny adásaiban a divatvilág nemzetközileg is elismert hazai tervezőinek munkáit viselhette. A döntőben Merő Péter öltöztette.

Véget ért a Duna nagyszabású dalversenye. A heteken át tartó élő showműsorban Rókusfalvy Lili a magyar divat legkiemelkedőbb tervezőinek; Sármán Nórának, Joó Beatrixnak és Merő Péternek a darabjaiban lépett színpadra. A döntőben ismét a hazai divat vezető tervezőjének, Merő Péternek egy lenyűgöző darabját öltötte magára. A több mint tíz méter anyagot tartalmazó ruha televízióképernyőn először volt  látható. A figyelemreméltó kreáció megjárta a 3. Nemzetközi Thai Selyem Divathetet, amelynek versenyén Merő Péter kollekcióját több mint hatvan nemzet tervezője közül második helyezéssel ismerték el. A Duna műsorvezetője által viselt „hercegnőruha” teljes egészében kézműves anyagból készült. Az eredeti thai selyem öltözet méltóságteljes megjelenést kölcsönöz viselőjének. A viseletet még különlegesebbé teszi, hogy Rókusfalvy Lili ebben mondta ki az ország egyik legnagyobb zenei eseményén „Az Év Dala 2023” cím nyertesének, a Titánnak a nevét.

A Dal 2023 döntője újranézhető adal.hu-n.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Budapest, 2023. április 29.
Rókusfalvy Lili és Fodor Imre mûsorvezetõk A Dal 2023 televíziós show-mûsor döntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2023. április 29-én.
MTI/Máthé Zoltán
    [image] => //mediaklikk.hu/wp-content/uploads/sites/4/2023/04/A-Dal-2023_donto_foto_MTI_Mathe-Zoltan-scaled-e1682859141293-2000x1125.jpg
    [alignment] => aligncenter
)