Kaukázus klippremier A Dal 2022 döntő napján

A Dal 2021 győztese, a Kaukázus beváltotta nyereményét. A dalverseny döntőjének napján, március 12-én érkezik a Chillagom klipje az MTVA kiadásában megjelent Lux albumról. Kardos-Horváth János, a zenekar frontembere különleges képi élménnyel lepi meg a rajongókat.

A Dal 2022 fináléjának napján jelenik meg a tavalyi nyertes legújabb klipje, amely a Lux lemez Chillagom című számához született. A Kaukázus az MTVA támogatásával egy éven belül egy tíz dalból álló albumot készíthetett, és arról egy zeneszámhoz videóklipet forgathatott. A kisvideóban szó szerint megelevenedik egy konyha. Ahogy Kardos-Horváth János fogalmazott, a szürreális látványvilágban – bábművészek közreműködésével – életre kelnek és a feje körül repkednek a konyhai eszközök. Az énekes-frontember a dallal minden összetört szívnek azt üzeni, hogy a legnagyobb csalódásból is talpra lehet állni.

A forgatás előkészületeibe itt lehet belesni:

Az együttes, amely több országos slágerrel, illetve „Az Év Dala 2021” címmel is büszkélkedhet, szüntelenül alkot és sorra jelennek meg a Lux album klipjei, emellett egy új lemezzel készülnek.