Kezdődik A Dal 2022 újabb internetes kihívása

Az Egyetlen szó dalkihívás sikere után ismét vidám versenyre hívta A Dal 2022 nézőit Nagy Bogi énekesnő. Az új játékban azt mutathatják meg a résztvevők, hogyan mondanának köszönőbeszédet, ha ők nyernék meg az ország egyetlen dalválasztó műsorát.

Hamarosan kiderül, ki nyeri a Duna zenés dalválasztó show-ját, A Dalt 2022-t! A március 12-i döntőig azonban még bőven lesz lehetősége gyakorolnia köszönőbeszédét annak, aki idén az „Év Dala” elismerésben részesülhet produkciójával. Nagy Bogi a TikTok-oldalán játszott el a gondolattal, ő miként mondana köszönetet, ha egyszer majd neki ítélnék oda a díjat.

@duna_adal Készítsd el Te is TikTok-on a saját Dal-beszédedet! 😊Szombaton 19:35-kor jön A DAL 2022 elődöntője Duna tévén, ne maradj le róla! 🙂#adal2022 #adal ♬ eredeti hang – ADal


Az énekesnő játékra hívta követőit, hogy készítsék el ők is a saját Dal-beszédjüket és segítsenek a versenyzőknek, hogy egy frappáns szónoklattal készülhessenek a győzelemre! A maximum egy perces hosszúságú videók közzétételénél a #adal2022 #dalbeszéd #duna hashtageket érdemes használni, mivel a legjobbak bemutatkozhatnak A Dal TikTok-csatornáján is.

A Dal 2022 – szombatonként 19:35-kor, a Dunán! 

A Dal 2022 döntő – március 12-én!