Együtt izgul A Dal 2022 versenyzőivel Wolf Kati

Wolf Katival a zsűriben kezdődött el még 2012-ben az első A Dal címet viselő showműsor a Dunán, majd többször izgulta végig a fordulókat versenyzőként. Az énekesnő élményeiről és az idei évadban betöltött szerepéről a Ridikülben mesélt.
 

Adásról adásra átérzi a versenyzők helyzetét Wolf Kati, aki a Ridikül vendégeként úgy fogalmazott, pokolian nehéz egy élő műsorban tökéletes produkciót hozni, épp ezért ő sosem az előadót, hanem magát a versenydalt minősíti.

„A Dal legelső évadában már szerepeltem zsűritagként, de visszanézve magamat, nem voltam maradéktalanul elégedett a ténykedésemmel. Vártam, hogy egyszer adódjon majd lehetőségem arra, hogy újra kipróbáljam magam. Eltelt 10 év, rengeteg munkával, tapasztalattal, kétszer versenyeztem is a műsorban, így azt remélem, hogy most sokkal felvértezettebben tudok zsűritagként értékelni” – mondta a Duna műsorában az énekesnő.

A Dal 2022 zsűritagja kiemelte, hogy az értékelők mindig a produkciók összhatását nézik, így éppúgy fontos a hangszerek harmóniája, mint az énekes előadásmódja. Bár vannak zenei műfajok, amelyeket különösen kedvel, ez sem befolyásolja a pontozásban, mert egy jó dal stílusokon átívelően hat a közönségre.

A teljes beszélgetés újranézhető a Ridikül Médiaklikk-oldalán, ahol 60 napig elérhetők a korábbi adások is.