A Dal 2022 zsűritagja szerint akusztikus előadásban derül ki igazán milyen egy dal

Az elődöntőkkel folytatódik A Dal 2022 a Dunán, két egymást követő szombat este dől el a mostani húsz dalból, mely nyolc szerepel majd a döntőben. Ezúttal már akusztikus hangszerelésben szólalnak meg a produkciók, Wolf Kati szerint ez mutatja meg igazán, hogy milyen egy dal.

Egyre nehezebb lesz a zsűri és persze a közönség dolga a dalválasztó show-ban, véli Wolf Kati, aki szerint az elődöntőkbe húsz merőben eltérő stílusú produkció jutott be, amelyek mindegyikét szereti. Az énekesnő nagyon várja a műsor következő szakaszát. „Az akusztikus előadás egyrészt nagyon közel áll hozzám, másrészt úgy gondolom, ekkor derül ki feketén-fehéren milyen is valójában a dal”.

Az énekesnő beszélt a zsűri munkájáról, és megosztotta saját bírálati szempontjait. „Nem az a dolgunk, hogy mindig dicsérjünk. Versenyzőként én is azt szerettem, ha a zsűri őszintén elmondta, mitől jó vagy nem jó a dalom. Feladatunk, hogy véleményünkkel építő jelleggel hozzátegyünk az előadáshoz” – monda Wolf Kati, aki pontosan tudja, mit éreznek a színpadon a versenyzők.

A Librettó idézett beszélgetése, ahogy A Dal 2022 eddigi adásai is megnézhetők a médiaklikk.hu oldalon.

A Dal 2022 első elődöntő – szombaton 19:35-től a Dunán!